Splošna pravila in pogoji poslovanja!

Splošni pogoji poslovanja spletnega portala clics.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov, s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Clics.si je spletna stran, ki je v lasti podjetja Euromix, d.o.o., ponudnik storitev e-poslovanja, v nadaljevanju ponudnik. Ob registraciji v sistem spletne prodajalne, obiskovalec spletne trgovine pridobi uporabniško ime, ter geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnešenimi podatki. Po registraciji obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa.

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje clic.si pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Ponudba artiklov:

Vsebina spletnega portala in trgovine clics.si so igrače za otroke. Cene so predstavljene kot redne cene, ki so ponavadi priporočene prodajne cene proizvajalca ali cene, ki jih sam oblikuje ponudnik. Navedene cena za nakup preko interneta veljajo v primeru takojšnjega 100% plačila z gotovino.

Načini plačila

Za svoje kupce ima podjetje na voljo naslednje načine plačila:

  • plačilo z odkupnino po povzetju
  • z nakazilom na račun (po ponudbi / predračunu)

Pri plačilu z odkupnino pri prevzemu paketa obračunajo kurirse službe tudi provizijo za vplačilo UPN oz. nakazilo kupnine na TRR podjetja. Pri izbiri plačila po povzetju, bodo vašemu naročilu dodani stroški v višini 1,00 EUR z DDV.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna 24 ur na dan v njegovem uporabniškem profilu (Moj profil).

vklopirazumCene

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. V primeru, da se cena artikla tekom obdelave naročila spremeni, bo ponudnik kupca o tem obvestil. Ponudnik bo po svojih najboljših močeh skušal v vsakem primeru kupcu zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Cena dostave in stroški pošiljanja se obračunajo ob zaključku naročila, preden naročilo dokončno potrdite.

Postopek nakupa in obdelava

1. Naročilo v obdelavi

Po oddaji naročila, kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto v obdelavo. Na tej stopnji ima kupec v roku ene ure možnost preklicati naročilo. Kupcu so izčrpni podatki o statusu in vsebini naročila vselej dostopni na spletni strani ponudnika.

2. Naročilo potrjeno

Ponudnik sprejeto naročilo v času največ 3-eh delavnih dni potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik si pridržuje pravico, da po potrebi pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko zaradi verodostojnosti podatkov in naročila. V trenutku ko ponudnik potrdi naročilo, kupec po elektronski pošti prejme obvestilo o izvedbi nakupa in predvidenem roku dostave. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.

3. Blago odposlano

V primeru, da se kupec odloči za dostavo s kurirsko službo, ponudnik pripravi blago, ga odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca. V primeru, da se je kupec odločil za osebni prevzem ga ponudnik o datumu možmega prevzema obvesti telefonsko ali po elektronski pošti.

Vračilo blaga

Vračilo naročenega blaga je možno v roku 3-eh dni po prejemu. Blago mora biti v originalni embalaži, nepoškodovano in nerabljeno, priložen pa mora biti originalni račun. Nosilec stroškov vračila blaga je kupec! Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo!

Varstvo osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi.

Odveza odgovornosti

Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Morebitne napake bo ponudnik popravil v najkrajšem možnem času.

Ponudnik ne odgovarja za vsebino mnenj o artiklih, ki jih napišejo obiskovalci. Ponudnik mnenja pred objavo pregleda in zavrne tista, ki vsebujejo očitne neresnice, so zavajajoča ali žaljiva. Ponudnik ne odgovarja za informacije v mnenjih in se odvezuje kakršnekoli odgovornosti, ki izvira iz informacij v mnenjih.

Euromix d.o.o.