O nas

MESTO IGRAČ - EUROMIX d.o.o.

Euromix d.o.o. je družinsko podjetje, ki j e bilo ustanovljeno leta 1992. Zaposleni v podjetju smo vam vedno na voljo in vam lahko na podlagi dolgoletnih izkušenj pomagamo in svetujemo.

Osnovna dejavnost podjetja je prodaja, montaža, servisiranje in montaža otroških zunanjih igral. Velik povdarek dajemo kvaliteti in varnosti, ki sta vedno na prvem mestu. Ker je naše delo tesno povezano z otroci in igro med odraščanjem se poleg opremljanja otroških igrišč ukvarjamo tudi z prodajo in dobavo igrač za osnovne šole in vrtce. Večina teh igrač je primernih tudi za igro v doma, predvsem zaradi kvalitete in edukativne dodane vrednosti.

Večina naših kupcev so občine, krajeven skupnosti, osnovne šole in vrtci. Med kupci je tudi vedno več fizičnih oseb, ki iščejo pri igračah kvaliteto in dodano vrednost.

K vašim potrebam pristopimo individualno in vam poskušamo kar najbolje svetovati pri vaših odločitvah. Obenem vedno stremimo k kar najboljšemu razmerju med kvaliteto in ceno, tako da dobite kar najboljše in največ za vaš denar.

Naš odnos s stranko se ne konča pri nakupu. Zavedamo se potrebe po nadaljnih informacijah in vzdrževanju dobavljene opreme. Predvsem na področju otroških zunanjih igral in otroških igrišč je za zagotovitev varnosti in kvalitetne uporabe še posebej potrebno redno vzdrževanje. Ne nazadnje standardi s tega področja od uporabnikov to zahtevajo.

Naše

POSLANSTVO IN VIZIJA

Naše poslanstvo je zadovoljiti potrebe po igri z učenjem osnovnih in naprednih dejavnosti. Pomembno nam je, da so kvalitetne igrače z edukativno dodano vrednostjo del vzgoje in odraščanja naših otrok.

Naša vizija je otrokom ponuditi kvalitetne igrače z dodano vrednostjo. Igrače iz vrtca želimo približati staršem in njihovim otrokom. Postati želimo pomemben ponudnik kvalitetnih igrač in okolici pokazati kako pomembne so igrače s katerimi se naši otroci srečujejo v vrtcu.

Kaj nas odlikuje ...

STORITEV

Ukvarjamo se s prodajo igrač in opreme za osnovne šole in vrtce. Velik povdarek dajemo na urejanje varnih otroških igrišč!

KAKOVOST

Vsi naši izdelki so certificirani in atestirani! Pristojne zdravstvene službe redno pregledujejo naše izdelke.

ZADOVOLJSTVO

Naš primarni cilje je, da so naše stranke 100% zadovoljne. Vedno se potrudimo in ugodimo strankinim željam in potrebam.

SVETOVANJE

Z dogoletnimi izkušnjami vam kvaliteno svetujemo in skupaj poiščemo najboljšo rešitev.