DOSTAVA

Blago na zalogi, ki je naročeno do 10. ure bo predvidoma odpremljeno še isti delovni dan oz. v roku treh delovnih dni. Naročila oddana v soboto, nedeljo in med prazniki bodo odpremljena naslednji delovni dan oz. najkasneje v treh delovnih dneh po prejemu naročila.

V kolikor kupec prejme blago, ki se je poškodovalo med transportom, mora blago nemudoma reklamirati dostavljalcu in o tem nemudoma obvestiti prodajalca. Poškodovano blago mora kupec vrniti prodajalcu najkasneje v 15 dneh, prodajalec pa mu je dolžan najkasneje v treh dneh od prejema blaga poslati ustrezno nepoškodovano blago. Če je reklamacija upravičena, je prodajalec dolžan poškodovano blago zamenjati.

Kupec lahko brez dodatnih pojasnil odstopi od naročila za kupljen izdelek vrne prodajalcu v roku 14 dni od prejema blaga. O tem mora kupec pisno po epošti ali redni pošti obvestiti prodajalca. Stroške vračila blaga so na strani prodajalca. Vrnitev blaga ni mogoča v primeru, da je bilo blago uporabljeno. Vrnjeno blago mora biti v originalni embalaži, nepoškodovano in nerabljeno, priložen pa mora biti originalni račun ter številka kupčevega TRR. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Kupnina za vrnjeno blago, bo kupcu vrnjena na njegov TRR naslednji delovni dan po prejemu blaga.

Kupec lahko v roku 14 dni on nakupa, prodajalcu vrne blago tudi brez izjave o odstopu od pogodbe.

PLAČILA

Naročeno blago dostavljamo s kurirsko službo, ki pošiljko običajno dostavi v 24-ih urah. Strošek dostave na območju Slovenije znaša 7,93 EUR s Pošto Slovenije ali 4,90 EUR z dostavno službo GLS (vse omenjene cene vključujejo DDV). Pri vrednosti naročila nad 70 EUR je dostava brezplačna. Preden kupec dokončno potrdi naročilo, je seznanjen z zneskom dostave. V primeru, da kupec v postopku naročila navede svojo telefonsko številko, bo o poteku dostave naročenega blaga obveščen tudi z SMS sporočilo.

Plačilo naročenih izdelkov v spletni trgovini je mogoče na dva načina:

– po predračunu na TRR podjetja
– plačilo ob povzetju

Pri plačilu z odkupnino pri prevzemu paketa obračunajo kurirse službe tudi provizijo za vplačilo UPN oz. nakazilo kupnine na TRR podjetja. Pri izbiri plačila po povzetju, bodo vašemu naročilu dodani stroški v višini 0,92 EUR z DDV.

Pri dostavi s kurirsko službo GLS, lahko dostavljalcu plačate z gotovino ali s plačilno kartico vaše banke.